Ben je al lid? Inloggen
Sinds 2009

Tegenwoordig kun je uit heel veel datingsites kiezen. Wanneer je een datingsite zoekt waar betrouwbaarheid, veiligheid, transparantie en exclusiviteit voorop staan; kies dan voor OogvoorLiefde.nl (sinds 2019 de  nieuwe naam van G-Date.nl). Wij waren in 2009 de eerste serieuze datingsite van Nederland voor een beperking. Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben we een datingsite (en service) kunnen ontwikkelen van hoog niveau.

OogvoorLiefde.nl is er voor iedereen, dus ook voor jou!

Jij, een leuke single tussen de 18 en 70 jaar met een hoog niveau. Wij geven een persoonlijk tintje aan online dating. Bij OogvoorLiefde.nl kijken we niet naar jouw rugzakje. Je bent gewoon iemand die op zoek is naar een relatie, net als iedereen!

Missie

Onze missie is om op een veilige en professionele manier singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een leuke vriendschap via een online platform met elkaar in contact te brengen. G-Date.nl is in 2009 opgericht door Vincent van Munster. De directe aanleiding voor de oprichting van het toenmalige G-Date.nl was de eenzaamheid waar veel mensen uit onze doelgroep over vertelde toen de initiatiefnemer van G-date.nl als vrijwilliger deelnam aan een vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking. G-date.nl is sinds 2009 de grootste datingsite voor singles met een beperking in Nederland. 

Hoe werkt OogvoorLiefde.nl?

Inschrijven op OogvoorLiefde.nl is simpel en veilig. Bij inschrijving kies je voor een lidmaatschap van 1, 3, 6 of 12 maanden. Klik hier voor een overzicht van de kosten. Je kunt al lid zijn vanaf €  3,99 per maand! 

In een aantal eenvoudige stappen kun je een profiel aanmaken op OogvoorLiefde.nl. Om de kans op reacties te vergroten is het belangrijk dat je alle vragen zo uitgebreid mogelijk invult. Vergeet vooral niet leuke foto’s bij je profiel te zetten, die verpletterende eerste indruk maak je maar één keer!

Als je alle vragen hebt ingevuld, krijg je van ons per e-mail een link om je profiel te activeren. En dan kun je aan de slag! Je vult een zoekprofiel in en krijgt een overzicht van de profielen die het beste bij jou passen. Zit er iemand tussen waar je meer over wilt weten? Klik op de nickname en je krijgt het volledige profiel te zien. Je kunt met die persoon chatten of een berichtje sturen.     

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in!

Heb je nog vragen?

Kijk dan op de 'FAQ'.

Ervaringen

Leden van OogvoorLiefde.nl komen via de website in contact met singels van hun eigen niveau die open zullen staan voor hun beperking.  Bijvoorbeeld Arthur en Karin: “Ik hoop dat meer singles hier de partner van hun leven gaan vinden.” 

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan nu in!