Ben je al lid? Inloggen
Veilig Daten

Handicap Dating is een serieuze en betrouwbare datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie of leuke vriendschap.
Handicap Dating heeft betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel staan en wij doen er alles aan om jouw dating experience op onze datingsite zo goed mogelijk te laten verlopen.
Daarom geven wij een kwaliteitsgarantie die de volgende punten betreft:

Handicap Dating controleert handmatig alle profielen en zal profielen, die in strijd zijn met onze algemene voorwaarden of waarvan wij denken dat deze ongepaste of aanstootgevende uitspraken bevatten of in strijd zijn met de aard van deze datingsite, verwijderen.

Handicap Dating controleert handmatig alle foto’s die online geplaatst worden op onze datingsite. Indien nodig worden foto’s afgekeurd die in strijd zijn met onze algemene voorwaarden of waarvan wij denken dat deze ongepast en in strijd zijn met de aard van deze serieuze datingsite.

Ja, ik wil
ook lid worden!
Misdragingen/ Fakers
Als een lid van Handicap Dating zich misdraagt dan kunnen al onze leden dit bij ons melden. Op meldingen over ongewenst contact, gedragsproblemen en bedrog ('fakers') word direct in behandeling genomen. Berichten gericht aan de helpdesk uiterlijk binnen 24 uur beantwoord.

Persoonlijke gegevens
Handicap Dating zal geen persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld je e-mailadres) aan andere leden of derden beschikbaar stellen.

Correspondentie en Support
Leden kunnen altijd contact opnemen via het contact formulier van Handicap Dating. Wij zullen dan proberen om binnen 2 werkdagen het bericht te beantwoorden.

Ja, ik wil
ook lid worden!
Geen oproepen tot sexuele contacten toegestaan
Handicap Dating verwijdert zonder enige communicatie naar het desbetreffende lid een profiel dat gericht is op sexuele contacten. Het is tevens verboden om foto’s gericht op het krijgen van sexuele contacten te plaatsen, deze zullen ook niet gepubliceerd worden.

Kamer van koophandel
365 Ways BV is een serieus online marketing bureau dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel onder handelsnummer 34324121.

Persoonsgegevens
Handicap Dating verklaart zich te houden aan alle wetten en regelgeving omtrent de bewaring van persoonsgegevens zoals deze gelden in Nederland