Ben je al lid? Inloggen
12,5 jarig jubileum

OogvoorLiefde is in 2009 opgericht door Vincent van Munster en bestaat in juli 2022 alweer 12,5 jaar. De directe aanleiding voor de oprichting van het toenmalige OogvoorLiefde .nl was de eenzaamheid waar veel mensen uit onze doelgroep over vertelde toen de initiatiefnemer van OogvoorLiefde .nl als vrijwilliger deelnam aan een vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking.

OogvoorLiefde .nl is sinds 2009 de grootste datingsite voor singles met een beperking in Nederland.

G-Date bestaat 12,5 jaar en dat vieren we graag samen met jou. We hebben daarom een gloednieuwe en verbeterde sitewebsite ontwikkeld . Net als de afgelopen 12,5 jaar kun je volop gebruik blijven maken van onze mogelijkheden om je de leukste dates en contacten te verzorgen. Je hoeft hiervoor maar twee simpele stappen te volgen:

Stap 1. Maak een nieuw account aan of log in op de nieuwe site met je logingegevens van OogvoorLiefde .nl.
Stap 2. Zorg dat je profiel up-to-date is en een foto bevat.

Zo makkelijk is het! Nu heb je volledig toegang tot de nieuwe site, met alle mogelijkheden van de vorige site en meer, waaronder een uitgebreide zoekfunctie om díegene te vinden die jij zoekt, spelletjes om samen te spelen en 3D chatrooms waar je een gezellig gesprek kunt voeren.

Bovendien krijg je van ons ook nog eens de eerste maand van je lidmaatschap van ons cadeau! Je kunt het dus helemaal gratis in alle rust kunt uitproberen!

Wordt Ambassadeur!

Wij willen ook de komende 12,5 jaar weer veel mensen met elkaar in contact brengen en zoeken mensen die ons daarbij willen helpen met o.a.:

  1. Nieuwe leden welkom heten, profielen controleren en leden aansporen foto’s te plaatsen en hun profiel helemaal in te vullen;
  2. Het controleren/corrigeren van de berichten die op de website worden geplaatst;
  3. Het promoten van de website(s) op social media;

Heb jij ideeën of relevante kennis en wil je die met ons delen? Heel graag! Lees meer >>

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en je snel op onze nieuwe site te mogen verwelkomen!

Heel veel succes en plezier op onze nieuwe website. Mocht je vragen hebben dan horen wij het graag.

Team OogvoorLiefde