Ben je al lid? Inloggen
Reviews

OogvoorLiefde.nl waardeert je mening! En daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven krijg je altijd een een gratis full lidmaatschap en maak je kans op een compleet betaalde date met je nieuwe match.

Heb je ervaring met OogvoorLiefde.nl? Leuk contact gevonden? Iets geleerd over jezelf? Tips? Laat het ons weten via info@OogvoorLiefde.nl.

 Jasper is verstandelijk beperkt, maar zou heel graag een relatie willen. Omdat hij nog bij zijn ouders woont en sinds corona beperkingen ook niet meer naar een groep gaat voor dagbesteding is het nog lastiger om anderen te ontmoeten. Gelukkig zijn er nu wel steeds meer uitgaansgelegenheden open, maar van mensen die je daar ontmoet weet je niet of ze ook een relatie willen, op een datingsite wel

Review op 9 november 2022: https://oogvoorliefde.nl/jappie-z


''Mijn 30 gratis dagen zitten er bijna op! Ik wil je even heel hartelijk bedanken voor mijn lieve Jeroen!! Hij is echt mijn Droomprins!! Dus heel, heel, heel erg bedankt!! Ik zal met hem eindelijk, na al die teleurstellingen, echt gelukkig worden!! Nogmaals: Heel erg bedankt!!''

Review op 22 februari 2022: zonneschijntje


''OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor single dames omdat het de wereld van de doelgroep dichtbij brengt ''

Review op 16 september 2022: desirezie


 Vandaag weer een mooie review van Albiertine (38) uit Den Haag: ‘www.OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor singles omdat …. het een datingsite is voor iedereen, en iedereen maakt gelijke kansen. En dat is heel fijn'

Review op 30 september 2022: https://oogvoorliefde.nl/albiertine


OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor singles omdat de bezoekers de mens eerst zien, daar heb je een handicap en ben je het niet.

Review op 7 oktober 2022: https://oogvoorliefde.nl/willemtell


Jullie datingsite is overzichtelijk en duidelijk mooie kleuren op de site en je profiel maken is simpel en wijzigen ook ga zo door.

Review op 11 oktober 2022: https://oogvoorliefde.nl/eva


 

 Je kunt goed vinden wat je zoekt, en ook op plaats zoeken. Ik heb iedergeval wel een betrouwbaar gevoel bij de site zeker door de associatie met datingassistent, dat bekend is van BNNVARA’s dateables, dat al vanaf 2014 te zien is. Je kunt gelukkig veel kwijt op een profiel. Ook mooi dat je gelukkig goed in de buurt zoeken, voor als je niet kunt reizen, dit aangezien er veel mensen met een beperking niet meer hebben dan een uitkering, of misschien zelfs onder bewind. Ik denk zeker dat ik hier een goede en lange match ga vinden, want daar heb ik nu echt heel lang al behoefte aan. 

Review op 20 oktober 2020: https://oogvoorliefde.nl/kvoskuyl1997


Ik ben heel erg tevreden hoe alles werk! overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Alles is snel aanpasbaar. Wel mis ik wat gratis mogelijkheden om wat te kunnen proeven om geïntroduceerd te raken om een abonnement te nemen. Dikke 8 kwa cijfer! ????

Review op 27 oktober 2020: https://www.oogvoorliefde.nl/MikeDG


OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor singles met een beperking omdat mijn moeder haar huidige vriend hier heeft gevonden en ze het heel goed met hem kan vinden. Ik ben heel blij voor mijn moeder en ik zou ook graag zelf iemand hier vinden!

Review op 20 december 2020: https://oogvoorliefde.nl/jasper_speelman


OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor singles met een beperking, omdat je gewoon jezelf kunt zijn.

Review op 22 december 2020: https://oogvoorliefde.nl/cookie

 


 Als je op zoek bent naar een relatie is het handig om als vrienden te starten en als je elkaar pas echt goed kent dat je dan pas gaat starten met daten. Dat is mijn ervaring. Meestal omdat je meteen wilt daten ken je elkaar vaak nog niet en dan gaat er automatisch ook veel mis en word het contact uit verlegenheid of andere persoonlijke redenen meteen verbroken. Verder vind ik oogvoorliefde.nl heel erg handig als platform voor mensen die lastig contact kunnen leggen vanwege hun beperking. Het is lekker laagdrempelig. 

Review op 15 januari 2021: https://oogvoorliefde.nl/HappyIrene138

 


 

OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor singles met een beperking omdat ….me hier thuis voel zonder beperking. 

Review op 05 mei 2021: https://oogvoorliefde.nl/blvi01